Vi fixar musiken till kvällen!


Grillkvällar och allsång, spirande tomatplantor och fågelkvitter. Underbar tid som vi har framför oss, men vi går inte på sommarledigt än på ett tag. Tvärtom, vi är i startgroparna för ett nytt projekt, där vi har fått förstärkning av en ny sångerska. Mycket skoj!

Temat är country/bluegrass med riktigt bra musiker och starka sångare. En relativt intim sättning, som gör att vi får plats lite varstans. I din trädgård på kräftskivan med vännerna. Eller på den lokala krogen med uteservering. Varför inte i ditt vardagsrum under en regnig sommarkväll?

Inom kort kommer lite ljudexempel på hur vi låter, men vi låter oss gärna bokas in för det lilla konceptet redan nu. Ett par låtar eller lite längre set? Du väljer.

Vi ses!

JP Nöjesproduktion

#country #bluegrass

Utvalda inlägg
Senaste inlägg