Lat eller extremt kreativ..?


Min metod att koreografera är ganska avslappnad, faktiskt. Jag börjar alltid med att sätta på musiken och bara blunda. Vad ser jag? Vilken känsla får jag? Vilka färger finns med?

Jag vet inte om det är en vanlig metod, eller kanske bara konstig och egentligen en avslöjande lathet hos mig... Men så gör jag varje gång. Inte alls jobbigt. :-)

Nu sitter jag och blundar under en period. Under våren arbetar jag med ett projekt med teaterklubben Repliken, där jag fått förmånen att både koreografera och coacha sång och stämmor. Föreställningen som ännu inte har ett namn spikat har premiär i början av oktober.

Annars då? Jorå, det händer annat också!

Inom en snar framtid samlar vi ihop ett gäng kreativa personer och börjar skriva inför ett projekt som än så länge bara finns i huvudet hos oss. Då ska vi vara så fåniga vi bara kan, skriva jättedåliga sketcher och skratta åt varandras skämt, så kanske, kanske vi får till något som utvecklas till ett guldkorn. Guldkorn behöver ljus för att glittra och saker och ting väcks med solen!

Here we come!

#guldkorn #koreografi

Utvalda inlägg
Senaste inlägg