Lat eller extremt kreativ..?

March 30, 2017

 Min metod att koreografera är ganska avslappnad, faktiskt. Jag börjar alltid med att sätta på musiken och bara blunda. Vad ser jag? Vilken känsla får jag? Vilka färger finns med?

Jag vet inte om det är en vanlig metod, eller kanske bara konstig och egentligen en avslöjande lathet hos mig... Men så gör jag varje gång. Inte alls jobbigt. :-)

Nu sitter jag och blundar under en period. Under våren arbetar jag med ett projekt med teaterklubben Repliken, där jag fått förmånen att både koreografera och coacha sång och stämmor. Föreställningen som ännu inte har ett namn spikat har premiär i början av oktober.

 

Annars då? Jorå, det händer annat också!

 

Inom en snar framtid samlar vi ihop ett gäng kreativa personer och börjar skriva inför ett projekt som än så länge bara finns i huvudet hos oss. Då ska vi vara så fåniga vi bara kan, skriva jättedåliga sketcher och skratta åt varandras skämt, så kanske, kanske vi får till något som utvecklas till ett guldkorn. Guldkorn behöver ljus för att glittra och saker och ting väcks med solen!

 

Here we come!

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Biljettsläpp 25 april...

March 12, 2019

1/4
Please reload

Senaste inlägg

April 14, 2019

April 6, 2019

October 26, 2017

October 1, 2017

August 30, 2017

August 12, 2017

July 23, 2017

Please reload

Arkiv