Året är 2017


Slutet av januari. Det går fort, den där tiden...! Ser vansinnigt mycket fram emot våren och sommaren, men samtidigt är det mycket kvar som ska göras innan dess, så tiden får hejda sig något!

Ja, vad händer 2017 då, kanske du undrar? Ja, i världen händer nog en hel del, men hos oss fokuserar vi på ett par händelser.

Planer och en känsla av att man inte är helt färdig med en föreställning kan man ibland ha, och nu finns den känslan till vår underbara The King & Queen, som vi senast satte uppe på Scalateatern i Stockholm.

Tankar finns på den, men även på andra uppsättningar av det lite mindre slaget.

Just nu befinner sig jag (Jennie) och Per i spånarstadiet, vi planerar, budgeterar och flanerar, nej det gör vi inte (förutom när det gäller Pokémon förstås... :-) ), men framför allt är vi mitt inne i vår kreativa process, med tankar på högt och lågt (oroväckande lågt ofta..).

Strax är även vårt nya promomaterial klart, med några av godbitarna från just The King & Queen. Men på vår hemsida kan du även hitta godbitar från vårt 2016 i stort, kika in om du är nyfiken.

Men du, om du inte kan vänta tills vi är helt klara med planeringen så kan du alltid anlita oss till partyt, festen, kickoffen, företagseventet eller utbildningsdagen!

Vi ses!

#thekingandqueen #promo #2017

Utvalda inlägg
Senaste inlägg