Guldkorn


2016. Året då vi startar upp JP Nöjesproduktion efter massor av år bakom oss, som gett oss mängder av erfarenhet, idéer och kontakter. Vi känner att vi har rejält med kött på benen (alltså det uttrycket...) att satsa på våra visioner. Vi beslutade under våren att vi skulle köra en föreställning på Scalateatern inne i stan, med en massa nytt folk i ensemblen.

Vi skulle gå all-in på en föreställning. Och det gjorde vi också.

A L L I N.

När jag frågar Per om hans bästa minne från den 12 oktober så kommer svaret snabbt.

- "Suspicious minds! Sista låten i föreställningen, publiken ställer sig upp. ALLA ställer sig upp! Helt sjukt!"

Som artist har man ofta ett par guldkorn från scenen, och har man tur så har man ett par riktiga ögonblick som man får gåshud av, i månader efteråt. Den kvällen var en perfekt mix av fantastiska musiker och sångare, en underbar publik som var helt med och en härlig teater med grymma tekniker. När allt detta samspelar uppstår något ogripbart. En perfekt symbios av ögonblick.

Dit ska vi igen. I ett annat format och sammanhang. Eller uppstår The King & Queen åter? På en plats nära dig? Allt återstår att se.

Det jag vet är att planering av 2017 pågår.

2017. Jo du, mer guldkorn...

#2016 #guldkorn #suspiciousminds #allin #gåshud

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.