Ingen panik!

December 15, 2016

 

En doft av pepparkakor och lussebullar i luften, ljusslingor från golv till tak och julmusik mjukt strömmande ur högtalarna. Strax innan man går på scenen känner man ett lugn i hela kroppen.

Eller nej, oftast inte faktiskt.

Tyvärr. Inte helt sällan är det en mer en känsla av

"Vad har jag glömt?" "Sitter alla lampor uppe och är riktade?" "Shit, har vi haft ett ordentligt soundcheck?" "Tog jag undan min jacka från stolarna i salongen?"

"Är strumpbyxorna hela eller har jag gått emot en vass ljusslinga..!" 

Ett sånt där panik-innan-det-är-dags-minne jag har, är när jag gick en scenutbildning för en massa år sedan och vi turnerade land och rike runt med musikalen HAIR.

På någon scen i Göteborgstrakten hade vi helt fel mått (eller nåt) när det gällde kablar till allt ljus som skulle riggas upp. Typ en halvtimme innan publikinsläpp sprang någon iväg och köpte 50 meter kabel, som vi fick fixa till medan publiken ryckte i handtaget utanför. Försenade drog vi till slut igång föreställningen, men med garanterat tusen paniktankar i huvudet...är jag sminkad?...har jag byxor på mig?...sitter min långhåriga HAIR-peruk bakochfram?...!!

Show must go on!

 

Så ser du mig på scenen lite lätt frånvarande i blicken, då kanske jag tänker på just detta.

"Har jag byxor på mig och är alla kablar inkopplade?"

 

En föreställning av An American Christmas Songbook har vi kvar innan även vi tar julledigt!

Vi ses den 20 december!

Pst! Tipsar dig om att köpa förköp genom biljettlänken på hemsidan, enklare för dig! Men naturligtvis går det bra även på plats, kontant eller swish.

Please reload

Utvalda inlägg

Biljettsläpp 25 april...

March 12, 2019

1/4
Please reload

Senaste inlägg

April 14, 2019

April 6, 2019

October 26, 2017

October 1, 2017

August 30, 2017

August 12, 2017

July 23, 2017

Please reload

Arkiv