Sverige vs USA


I skrivande stund tänker säkert de flesta på det kommande valet i det stora landet i väst. Men idag tänker jag på annat, också. Nämligen julmusik. Ja, vår kommande julkonsert har temat Amerikansk jul. Ni vet, den där glittriga, glammiga och lätt överdrivet härliga varianten av jul. Missförstå mig inte, våra svenska julsånger är mysiga också och förknippade med en hel del fina minnen, men det glittriga, det gillar i alla fall jag.

American Christmas Songbook är namnet på nya konserten och biljettsläppet sker den 17 november. Vi spelar på foajéscenen på Tumbascenen i Tumba och vi kan utlova en hög dos av julighet, stämsång och glädje. Och som alltid så toppar vi laget med härliga personer på scenen.

American Christmas Songbook

Hur det går i valet imorgon? Ingen aning, men jag kan lova att jag håller tummarna rätt hårt.

Vi ses!

#julmusik #amerikanskjul #konsert

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.