Sök
  • Jennie Persson

8 anledningar till att se november som en enda lång upptrappning inför julen


1. Du har de julvarma visionerna klart för dig. Ljus och värme överallt, nybakta pepparkakor och glada barn.

2. Du har tid att bläddra bland sockerstinna och gräddfyllda godisrecept som enbart skänker dig glädje och harmoni. Och glada barn.

3. Du tänder ljus överallt och det blir varmt och mysigt, men du är väl medveten om att det blir ännu varmare och mysigare om några veckor när alla ljusslingorna ska upp.

4. Du planerar och ritar upp kartor över hemmet inomhus och utomhus, hur alla väl fungerande ljusslingor ska placeras och harmoniskt blinka i takt med Bjällerklang.

5. Du ser framemot julmusiken som ska ljuda i ditt hem, från morgon till kväll. Musik du aldrig kommer att tröttna på. Aldrig. Inte förrän januari i alla fall. Eller framåt 28 december.

6. Du strosar runt på Toys´r´us och smider planer på barnens julklappar. Helt lugnt och fridfullt. Ingen panik i blicken, för det är ju november.

7. Du längtar till att det är legitimt att dricka julmust, så där bara för att det är jul. För det skulle du ju aldrig göra redan nu. Inte så ofta i alla fall. Kanske någon gång bara. Det är ju ändå november.

8. Framför allt: Du står ut med november, för ärligt talat, november har mycket som talar emot sig själv. Vädret. Mörkret. Och vädret. Men JULEN. Den du. Den blir bra.

#november #julen

32 visningar

© 2020 JP Nöjesproduktion, underhållning med betoning på kvalitet och glädje | jpnojesproduktion@gmail.com | Botkyrka

    • Instagram Social Icon
    • Facebook Basic Square